fbpx

Conferința Legislația Muncii – la zi a fost un real succes

Home/Articole blog/Conferința Legislația Muncii – la zi a fost un real succes

Câteva zeci de reprezentanți din cadrul unor importante firme băcăuane, au participat pe data de 20 Februarie, la Ediția a II-a din Conferința Legislația Muncii – la zi, noutăți, spețe, soluții, organizată de Academia InovExpert Edu Bacău.

Evenimentul a fost un real succes, îndeplinitu-și cu brio misiunea: a reunit practicienii din domeniul resurselor umane din Județul Bacău. În cadrul evenimentului experții și specialiștii care au dezbătut problemele izvorâte din relațiile de muncă angajat – angajator, au analizat spețe controversate propuse de către participanți si au expus cele mai bune soluții de rezolvare a acestora.

„Am văzut, la prima ediție din Conferința Legislația Muncii, interesul pentru acest tip de evenimente, ne-am gândit să-i dăm continuitate, anual, dedicat strict profesioniștilor în relații de muncă din județ, pentru că aici nu avem nici un eveniment strict specializat pe astfel de teme. În activitatea acestor profesioniști apar foarte multe situații pentru care este nevoie de consultanță.Pentru o firmă care nu are posibilitatea să angajeze personal specializat pe fiecare din domeniile legale este extrem de dificil să fie la curent cu toate prevederile legislative și să se conformeze.” Petronela Ștefan, directoarea InovExpert Edu Bacău

Ne bucurăm că participanții au fost încântați de ideea evenimentului și ne-am propus ca acesta să devină o tradiție anuală, sau poate vom organiza chiar și mai des, evenimente pentru domeniul HR.

Le mulțumim speakerilor din cadrul ITM Bacău, care au acceptat invitația noastră de a modera dialogul interactiv dintre specialiștii din HR și care au făcut lumină în ceea ce privește probleme de actualitate din relațiile de muncă și nu numai.

„Noi, în Bacău și ca angajatori, dar și ca reprezentanți ai instituțiilor muncii, mergem pe un drum bun în domeniul relațiilor de muncă, al relațiilor între angajatori și salariați, al respectării drepturilor salariaților. Ceea ce ne mai pun probleme tuturor sunt chichițele legislative interpretate în toate felurile. La această întâlnire am căutat să găsim soluții acolo unde legislația nu este coerentă sau lasă loc de interpretări”  Dan Cristian Petrea, inspector șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Bacău

De asemenea, le mulțumim partenerilor de la centrul de sănătate Raw Therapy Bacău, care au răspuns cu entuziasm la invitația noastră de a relaxa și detensiona participanții la Conferința Legislația Muncii, prin serviciul inovativ de Office massage. Astfel, participanții la conferință au putut beneficia, la încheierea evenimentului, de sesiuni demo gratuite de office massage și de consiliere personalizată pentru reducerea efectelor problemelor musculare cauzate de statul la birou. Astfel de ședințe de masaj sunt livrate de firma din Bacău chiar la sediul firmelor.

https://inovexpertedu.ro/curs/conferinta-legislatia-muncii-bacau/

 

Vă așteptăm și cu alte evenimente și cursuri de interes și de actualitate pe piața muncii, în cadrul cărora punem accentul pe practică!

Apariții media

Deșteptarea: https://www.desteptarea.ro/dezbatere-pe-probleme-la-zi-din-legislatia-muncii/

Bacăul Economic: https://donedelaeconomic.blogspot.com/2020/02/bacau-dezbatere-pe-probleme-la-zi-din.html

 

Următoarele evenimente organizate de InovExpert EDU le găsiți pe link-ul https://inovexpertedu.ro/cursuri/ .

Leave a Comment

SIGN IN

Forgot Password