fbpx

Curs Autorizat Formator/ Trainer

Home/Curs/Curs Autorizat Formator/ Trainer

Curs Autorizat Formator/ Trainer

Curs Autorizat Formator/ Trainer

 FORMATOR sau TRAINER

25 IANUARIE - 8 MARTIE 2021

Daca vrei să stăpânești tehnici reale de formare a adulților, avem soluția pentru tine! În plus, ai și certificare recunoscută!
Fie că ești manager, profesor, economist, medic sau părinte, capacitatea de a comunica eficient, de a livra profesionist un conținut unei audiențe sau de a schimba comportamente e esențială.
Probabil că ai aflat deja, cursul de Formator cod COR 242401 este obligatoriu de la 01.01.2010 pentru toți cei care doresc să predea în domeniul formării profesionale continue.

Cursul pentru FORMATORI profesioniști este șansa ta!

Fie că jobul tău presupune să susții prezentări în fața unei audiențe, fie că dorești să devii la rândul tău un formator autorizat care susține diverse cursuri/ seminarii / workshop-uri, fie că lucrezi sau dorești să lucrezi ca expert instruire / lector în cadrul unui proiect finanțat din fonduri europene.Multi dintre cei care doresc să devină traineri sau formatori se confruntă cu o dilemă în ceea ce privește alegerea cursului și a furnizorului de training. Deși toate cursurile promit același certificat de absolvire care oferă aceleași drepturi, nu toate cursurile au același conținut și metode de formare.

Investiți într-un curs de calitate, care să vă aducă beneficii pe termen lung!

În prezent este o competiție acerbă în toate domeniile de activitate, iar formarea profesională nu face excepție. A fi un bun profesionist în domeniul tău nu echivalează cu a fi un bun formatorFormatorul are capacitatea de a transmite pe întelesul tuturor informațiile, unele dintre ele foarte complexe, din domeniul respectiv.Astfel, este important să alegi un curs de calitate, cu suficiente ore de pregătire teoretică și practică, care să-ți aducă un plus de valoare și să-ți îmbunătățească prestația ca viitor trainer.

    Participă la Cursul Autorizat Face-To-Face sau alege varianta

ONLINE din confortul propriei case 

     De ce sa alegi cursul InovExpert Edu?

 • pentru că utilizează 180 de ore de pregătire teoretică și practică în scopul de a te ajuta să devii un trainer profesionist;
 • pentru că vrei să devii expert în livrarea de cursuri, prezentări, workshop-uri;
 • pentru că vrei să stăpânești arta de a transmite informația;
 • pentru că vrei să influențezi și să motivezi audiența;
 • pentru ca vrei ca prezența și speech-ul tău să aibă impact asupra audienței;
 • pentru că vrei să fii recunoscut, apreciat și respectat de audiență ca fiind un bun profesionist în domeniul tău;
 • pentru că vrei să înlocuiești teama, tracul, emoția de a vorbi în public cu naturalețea, spontaneitatea, fluență în gândire și exprimare; 
 • pentru că este un curs autorizat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, recunoscut pe plan național și internațional.

Ce vei învăța la cursul autorizat pentru formatori/traineri?

Tematica programului de instruire cuprinde următoarele module:
 1. Pregătirea formării: - Cadrul legislativ privind formarea profesională a adulților, standarde ocupaționale, standarde de pregătire profesională - Proiectarea programului și activităților de formare
 2. Realizarea activității de formare - metode de formare - livrarea cursurilor - materiale educative - realizarea activităților de formare practică
 3. Evaluarea programelor de formare - Feedback-ul și tehnici de evaluare - Reconfigurarea programelor de formare
 4. Marketingul formării
 5. Proceduri de asigurare a calității în formarea profesională a adulților

Descarcă Broșură detaliată pentru cursul de FORMATOR

Condiții de acces la curs: studii superioare finalizate

VARIANTA ÎNTÂLNIRE LA SALA DE CURS

Curs autorizat Formator / Trainer BacauCând se desfășoara cursul?

Varianta FACE TO FACECursul autorizat Formator/Trainer se desfășoară în perioada 25 ianuarie - 8 martie 2021, în municipiul Bacău
Orele de curs au loc la sala de conferință InovExpertEdu din Mun. Bacău, str. Pictor Aman nr 94 C (clădirea SIF Moldova), etaj 3.

Vezi și VARIANTA ONLINE

Avantajele cursurilor on-line:

 • Puteți participa din intimitatea casei dvs sau de la birou
 • Programe software de o calitate video și audio superioare
 • #riscFree
 • Lectori specializați care stau la dispoziția dvs
 • Toată comunicarea se realizează prin on-line

Cum funcționează:

 • Fiecare participant primește o invitație de înregistrare pe o platformă on-line

 • Cursurile se desfășoară în sesiuni de 80 min (40 min partea 1 a cursului, pauza 10 min, 40 min partea a 2a), 3 zile/saptamana, dupa ora 16.30.

 • Lectorul și cursanții sunt disponibili în timp real: fiecare este vizibil pentru grup, se comunică audio, se vizionează prezentările, se pot adresa întrebări audio și răspunde de către lector în timp real

Care este programul?

Pregătirea are loc 3 zile/săptâmână, după amiaza, în intervalul orar 16.30 - 19:30. Programul se stabilește de comun acord lector - participanți astfel încât să se plieze cât mai bine pe programul de lucru al participanților.

Metodele de formare curs Formator Bacău:

Pentru că discutăm de adulți care participă la programul de formare, alegem cele mai potrivite metode de predare, exerciții, studii de caz, jocuri de rol și alte forme de predare astfel încât cursul pe care îl veți livra în calitate de formator să fie MEMORABIL DATORITĂ CALITĂȚII INSTRUIRII. Metodele de formare utilizate în cadrul cursului: prezentări, conversații euristice, exerciții de ice-break, jocuri de rol, studii de caz, sesiuni practice de livrare cursuri, simulări de diverse situații care pot să apară la, livrarea cursurilor (managementul conflictelor, managementul grupurilor etc).

Care este investiția în acest curs?

Dacă faci parte din acea categorie de persoane care dorește plus-valoare (și nu doar un certificat), vei găsi că un program de pregătire de 90 ore sau 180 ore are avantaje de necontestat comparativ cu unul de 40 - 50 ore.

Investiția într-un curs de calitate, se transformă într-un beneficiu pe termen lung.

Detalii organizatorice curs:Perioada: 25.01.2021-8.03.2021 interval orar 16:30-19:30Locație: Sala de conferință InovExpertEdu, clădirea SIF Moldova, etaj 3, municipiul BacăuInvestiția ta: 1000 lei ♣ Ofertă: - 10% reducere pentru cadre didactice sau pt a 2-a persoană din cadrul organizației  - 10% reducere pentru grupuri de minim 2 persInclude: mapa participant, suport de curs în format electronic și tipărit, certificat de absolvire emis de A.N.C respectiv Ministerul Muncii și Ministerul Educației, materiale didactice (modele proceduri, modele formulare).Materiale: participanții primesc în format electronic legislația națională și europeană în domeniu.Înscrieri: Prin transmiterea formularului de înscriere completat și semnat la adresa de mail inovexpertedu@gmail.com /secretariat@inov-expert.com sau prin fax la 0334.101.191 ori la nr. tel 0756.217.768 / 0746.673.649 până la 24 ianuarie 2021 

Certificare:

Curs autorizat Formator / Trainer mun. Bacău este certificat de A.N.C, respectiv de Ministerul Muncii și Ministerul Educației și este recunoscut pe plan național și internațional.Absolvenții vor deveni FORMATORI certificați profesional conform OUG 129/2000 pv. formarea profesională a adulților.

Cine susține acest curs:

Petronela STEFAN, Specialist în formarea profesională a adulților, a organizat peste 150 de programe de formare în cei 10 ani de experiență. Are la activ peste 50 de sesiuni de training livrate atât pe plan național cât și internațional.Ne puteți contacta la numărul de telefon 0742.504.708 / 0756.217.768 sau 0334.101.191 pentru detalii, sau pentru a verifica dacă formularul de participare a fost înregistrat.Actele necesare pentru înscriere : copii după C.I., C.N., certificat de căsătorie, diplomă de licență, cât și dovada achitării taxei de participare.

Descarcă Formularul de Înscriere pentru cursul de Formator

Regulament de desfășurare a cursurilor pe perioada existenței riscului de infectare cu virusul COVID – 19, cuprinde următoarele norme:

 1. Numărul de participanți la cursuri va fi limitat;

 2. Sălile de curs sunt dezinfectate atât înainte, cât și ulterior susținerii sesiunilor;

 3. Participanții sunt rugați să utilizeze materialul dezinfectant pus la dispoziție la intrarea în sala de curs;

 4. Pentru persoanele care doresc să evite cursurile Face to Face pot opta pentru susținerea cursurilor online, prin intermediul aplicației Zoom.

Recenzii

0

Media recenziilor

0 recenzii
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0

  Course fee

  1,000.00 lei
  • Lectures 0
  • Quizzes 0
  • Duration 5 week
  • Skill level All levels
  • Max Students
  • Language Romana
  • Detalii contact:
  Bacău, Str. Pictor Aman nr. 94C | (+40) 742504708 | office@inovexpertedu.ro

  SIGN IN

  Forgot Password