fbpx

Curs Operator PC – începător și mediu

Home/Curs/Curs Operator PC – începător și mediu

Curs Operator PC – începător și mediu

Curs Operator PC – începător și mediu

Curs Operator PC - începător și mediu

Data începere: 22/06/2020
Durata: 4-5 săptămâni
Locație: BACĂU
Perioada inscrieri: 22/05/2020 - 15/06/2020
Taxă participare la curs:  1.500 lei  890 lei  
Înscriere: 1. Completează Formularul Acesta (prin CLICK) / sau Direct, la sediul InovExpert EDU Bacău - str. Pictor Aman, nr. 94 C (clădirea SIF Moldova)

Profită de REDUCEREA CONSIDERABILĂ de 610 LEI !

Știai că: competențele digitale aduc oricărei persoane, la nivel profesional, creșterea șanselor de angajare, respectiv promovare la job? Vrei să obții un job într-un birou, să lucrezi la un calculator și să câștigi mai mulți bani? Fiind unul de inițiere ( de la zero la noțiunile de bază ), acest curs Operator PC - începător și mediu este pentru persoane care nu au lucrat deloc sau care au lucrat foarte puțin pe calculator. 90% din joburi necesită competențe digitale!

Mai mult decât atât, dacă ești profesor/învățător/educator și ești forțat să deții competențe digitale, mai ales în această perioadă, ei bine ACUM ESTE MOMENTUL SĂ ACȚIONEZI! Am inclus MODULUL DE PREDARE ONLINE pentru a veni în ajutorul susținerii orelor de acasă, dar nu numai! ➡ SPECIAL PENTRU CADRE DIDACTICE!

Însă nu doar pentru job-uri poate fi util acest curs. Dacă urmezi acest curs, pe lângă oportunitatea de a avea acces la ocupații la care nu ai avut înainte de a-l absolvi, te vei putea descurca mult mai simplu în activități simple precum: căutarea unor informații utile și de interes pe internet, vei putea să comanzi produse de pe internet, vei fi capabil să îți creezi o adresă de mail, care este extrem de utilă în ziua de astăzi, și vei putea trimite și primi e-mailuri, vei putea intra pe site-urile instituțiilor și vei transmite cereri către acestea, sau alte adrese importante și chiar poți să vorbești și chiar să te vezi cu rude sau prieteni  care sunt la mare distanță. Dar nu doar atât, deoarece beneficiile cursului Curs Operator PC - începător și mediu sunt multiple!

„Oricine ar trebui să știe să utilizeze un laptop sau un calculator în ziua de astăzi!”

În cadrul unui job, un operator de calculator trebuie să știe să facă anumite setări ale calculatorului, să folosească sistemele de stocare de tot felul, să știe să facă o arhivare. Pe lângă toate acestea, cursul îți arată cum să folosești căsuța de e-mail și să faci navigare pe internet protejându-ți datele personale.

După ce înveți cum să folosești calculatorul înveți Word, Excel și Power Point la nivel de inițiere ( nivel de bază ) astfel că vei ști să lucrezi cu aceste aplicații în domenii în care acest nivel este suficient.

Cursul OPERATOR PC te poate conduce către un job din tot mai multe domenii în care tehnologizarea este prezentă, precum într-o casierie (ex. funcționar public), în magazine și supermarket-uri, într-o clinică și multe, într-o recepție HORECA, și în multe alte domenii.

Niciodată nu este prea târziu să înveți! Acum poți învăța cu un profesor personal, care nu își pierde răbdarea și te va învăța DE LA ZERO.


Agenda cursului de Operator PC - nivel începător + mediu:

Am ales pentru tine toate cunoștințele de bază ca să te descurci cu calculatorul! 

UTILIZAREA COMPUTERULUI ŞI ORGANIZAREA FIŞIERELOR

-Componentele de bază ale unui calculator

-Ferestre şi operaţii cu ferestre

-Operaţii cu fişiere şi directoare (foldere)

-Utilizarea unui dispozitiv de memorare externa

-Programe utilitare de arhivare

INTERNET

-Navigarea pe Internet;

-Căutarea informațiilor. Motoare de căutare și directoare web;

-Poșta electronică. Crearea unei adrese e-mail. Trimiterea și primirea mesajelor;

NOȚIUNI ELEMENTARE DE WORD, EXCEL ȘI POWER POINT:

 • MICROSOFT WORD

Operații cu documente (creare, salvare,deschidere, închidere). Aplicații practice;

Formatarea documentelor. Formatarea caracterelor. Formatarea paragrafelor. Operații uzuale cu text. Aplicații practice.

 • MICROSOFT EXCEL

- Operații de bază (Introducerea datelor, Tipuri de date (Numerice, Text, Date calendaristice, Anularea unor comenzi greșite, Selectarea datelor);

- Operații asupra documentelor Excel;

- Operații asupra liniilor și coloanelor (Inserarea coloanelor, liniilor, celulelor, Ștergerea liniilor, coloanelor, celulelor, Ascunderea liniilor și coloanelor. Aplicații practice;

- Operații asupra foilor de calcul ( Înserarea și ștergerea, Copierea și mutarea foilor de calcul, Redenumirea, Aplicații practice);

 • MICROSOFT POWER-POINT 

- Crearea unei prezentări electronice;

- Lucrul cu diapozitive (slide-uri);

- Formatarea prezentărilor;

- Utilizarea template-urilor în formatarea prezentărilor. Aplicații practice;


Desfășurarea cursului Face to Face

Sesiunea de instruire alternează orele de pregătire teoretică cu cele de pregătire practică, în baza unui program de desfășurare adaptabil la programul de lucru al participanților la curs. Orele de pregătire teoretică au loc luni, miercuri și vineri (17.00 - 19.00). Programul nu este unul fix, acesta se stabilește de comun acord între lector și participanți, astfel încât să se plieze cât mai bine pe programul de lucru al participanților.

Fiecare cursant va avea la dispoziție un laptop/calculator și va primi GRATUIT suportul de curs ➡ Recomandăm, ca în cazul în care aveți un calculator personal, să veniți să parcurgeți cursul direct cu acesta, pentru a vă învăța cu el.

.

.

 GRĂBIȚI-VĂ SĂ VĂ ÎNSCRIEȚI - LOCURILE SUNT LIMITATE !

.

.

Vezi un alt curs care te poate ajuta în cariera ta profesională:

CLICK pe link-ul https://inovexpertedu.ro/curs/curs-online-pentru-traineri/ 

 
Regulament de desfășurare a cursurilor pe perioada existenței riscului de infectare cu virusul COVID – 19, cuprinde următoarele norme:
 1. Numărul de participanți la cursuri este limitat;
 2. Sălile de curs și obiectele utilizate din incinta acesteia sunt dezinfectate atât înainte, cât și ulterior susținerii sesiunilor;
 3. Participanții sunt rugați să utilizeze materialul dezinfectant pus la dispoziție la intrarea în sala de curs;
 4. Pentru persoanele care doresc să evite cursurile Face to Face pot opta pentru susținerea cursurilor online, prin intermediul aplicației ZOOM.

Recenzii

0

Media recenziilor

0 recenzii
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0

  Course fee

  890.00 lei
  • Lectures 0
  • Quizzes 0
  • Duration 5 week
  • Skill level All levels
  • Max Students 1000
  • Language English
  • Detalii contact:
  Bacău, Str. Pictor Aman nr. 94C | (+40) 742504708 | office@inovexpertedu.ro

  SIGN IN

  Forgot Password