fbpx

Despre Inovexpert EDU

Home/Despre Inovexpert EDU

InovExpertEdu

InovExpertEdu este un startup inovativ, cofinanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, axa prioritară 3: locuri de muncă  pentru toți. Echipa care stă la baza acestui proiect este formată din  specialiști cu experiență în domeniul formării profesionale.

Portofoliul de servicii cuprinde cursuri de formare profesională autorizate ANC, cursuri de dezvoltare personală și profesională online și sesiuni de coaching.

Despre-InovExpert-Edu

Ultima generație de programe de formare și dezvoltare

InovExpertEdu se adresează tinerilor care își doresc o carieră în antreprenoriat, angajatorilor care au ca scop îmbunătățirea competențelor personalului și persoanelor care doresc să-și perfecționeze cunoștințele în domeniul care activează.

Suntem

o academie specializată în organizarea și desfășurarea programelor de formare și perfecționare profesională, adresate atât persoanelor fizice cât și persoanelor juridice în egală măsură. Nu neglijăm, însă, nici antreprenorii la început de drum, astfel că am creat cursuri și programe de mentorat în vederea găsirii soluțiilor la problemele pe care aceștia le întâmpină în activitatea lor, pentru ca drumul spre succes să fie unul lin și plin de satisfacții.

Scopul

programelor și sesiunilor marca Inovexpert EDU, este de a dezvolta competențele profesionale ale participanților, odată cu aceștia crescând și nivelul de dezvoltare al întregului sistem corporativ vizat.

Misiunea noastră

este să dezvoltăm programe de formare inovative, transformând modul de livrare a programelor de formare profesională prin metode noi de predare și prin calitatea materialelor și instrumetelor utilizate în procesul educativ.

Despre-InovExpert-Edu-Cine-suntem
Despre-InovExpert-Edu-Contribuim-la-dezvoltare
CONTRIBUIM la IMBUNATATIREA CARIEREI clientilor nostri
Cu entuziasm si pasiune, ne implicam in a crea cele mai inovative programe de training si coaching pentru tineri întreprinzatori, studenti, angajati si alti profesionisti care îsi doresc să performeze.

Pentru profesionistii din administrația publica, căutăm permanent să aducem subiecte noi, informații de actualitate și soluții pentru probleme pe care le au aceștia în activitatea lor.

Pe scurt, ne dorim să oferim clienților și partenerilor noștri premise stabile pentru o viață mai confortabilă, pentru rezultate mai bune și pentru o eficiență ridicată la locul de muncă:

  • Programe de ultima generatie
  • Programe flexibile si personalizate
  • Mentorat de business
  • Subiecte de actualitate
  • Tehnici moderne de educatie
  • Echipa tanara si creativa de experti
  • Stimulam potentialul individual

Fie că este necesar un program de formare complex, cu zeci, sute de angajați, fie că se dorește instruirea unui singur angajat, echipa Inovexpert EDU va răspunde oricărei astfel de nevoi cu profesionalism și cu o echipă bine pregătită.

SIGN IN

Forgot Password