fbpx

Echipa Inovexpert EDU

Home/Echipa Inovexpert EDU

Inovexpert EDU

Este creată de o echipă tânără, cu multă energie, care și-a propus să schimbe modul cum sunt construite programele de formare, astfel încât acestea să fie în mod real utile cursanților, bazate pe formarea de competențe și abilități practice.

Colaborăm cu profesioniști, specialiști în domeniile în care aceștia susțin programele de instruire, cu o vastă expertiză în formare sau perfecționare profesională.

Ne preocupam ca fiecare experienta cu echipa noastra sa conduca la rezultate concrete pentru clientii nostri – fie ca este vorba de programe de formare de ultima generatie, de programe de coaching, teambuilding sau conferinte, principiul nostru este sa OFERIM si sa IMPARTASIM experiente, sa IMBUNATATIM performante si sa CRESTEM cariere.

Avem alaturi o echipa de experti si specialisti din mai multe domenii, care-si doresc sa inspire si sa ajute, sa formeze abilitati si competente, creand relatii si parteneriate.

Educatia poate fi inovativa si placuta, daca se bazeaza pe pasiune si entuziasm, mai ales in realitatea noastra de zi cu zi cand stresul, grijile si preocuparea de a ne autodepasi, pot deveni piedici in calea creativitatii.

Echipa-InovExpert-Edu

Impărtășim cu toții valori comune, iar calitatea serviciilor oferite este cea mai bună dovadă în acest sens. Printre valorile noastre se numără:

Pasiunea

Ne place ceea ce facem și suntem dornici sa ne ajutăm clientii sa reușească. Suntem o sursă de inspirație pentru ceilalți. Ne depășim limitele. Suntem mândri să lucrăm la Inovexpert EDU, înconjurați de oameni care gândesc la fel ca noi și le inspirăm celor din jur sentimentul de pasiune și implicare.

Profesionalismul

Acolo unde există un obstacol, un blocaj în realizarea unui obiectiv, noi vedem o provocare și ne facem un scop din rezolvarea și depășirea barierei întâmpinate.

Implicare

Apreciem diversitatea de opinii, știm să ascultăm, suntem clari și preciși atunci când comunicăm. Dorim să câștigăm și să menținem încrederea partenerilor noștri și prin urmare gisim soluții pentru a răspunde și celor mai dificile provocări.

Echipa

Credem în puterea unei echipe unite, care prin comunicare reușește mai mult și depășește așteptări. În echipă avem inteligență, responsabilitate și determinare, pe care le punem la baza fiecărui proiect marca Inovexpert EDU.

Echipa Noastra

Fiecare program de formare și coaching are desemnat un manager de program a cărui misiune este de a facilita accesul participanților la programele noastre și de a identifica rapid cele mai bune soluții pentru obiectivele cursanților .

Misiunea noastră este să dezvoltăm oameni capabili de a oferi performanță și rezultate în mediul de lucru, indiferent de domeniu.

Adrian STEFAN – Manager general

Cu peste 20 ani experiența în mediul de business din județul Bacău, Adrian a condus echipe în care a susținut permanent dezvoltarea în carieră și performanța, ca elemente definitorii pentru activitatea sa.

Petronela STEFAN – Manager formare

Consultant în dezvoltare afaceri, formator, expert formare profesională și manager inovare,  Petronela crede în principiul Work Smart, not Hard cu atât mai mult cu cât membrii echipei InovExpert Edu sunt o familie creativa si energica, care împărtășesc aceleași valori și tind spre excelență!

Adina Văcaru

Responsabil cursuri

Creativă, energică și riguroasă, Adina caută permanent soluții de training pentru clienții noștri, care să se plieze pe așteptările și nevoile acestora!

Florin Radu

Responsabil cursuri

Specialist in cursuri online, Florin se preocupă ca platformele online să funcționeze la parametri optini și acordă sprijin cursanților pentru a accesa cu ușurință toate programele noastre de formare din mediul virtual.

SIGN IN

Forgot Password