fbpx

StartUp Choice

Home/StartUp Choice

Ultima generatie de programe de formare pentru tineri antreprenori

Ca orice început, și în afaceri drumul este plin de riscuri, informații noi, succese mici sau mai mari, probleme de depășit, riscuri, etc. De cele mai multe ori, informațiile de care avem nevoie pentru a construi o afacere solidă se găsesc în mediul public, pe internet, la consultanță, în cărți de specialitate, dar, nu întotdeauna avem acces la ele.

Cauți și afli că mulți au reușit, studiezi strategiile lor, tacticile lor, ti se promit formule universale de succes, dar….din pacate, ce merge la altii nu merge si la tine.

Sigur, ne-am dori ca să fim singuri pe piață care oferă un produs / un serviciu, însă, din nefericire sunt puține domenii în care ideea este unică. Ceea ce face însă o afacere unică este modul cum aceasta se poziționează pe piață, abilitățile și competențele managerului, echipa de producție/vânzări, strategiile adoptate și mulți alți factori care fac diferența.

StartUp Choice - Inovexpert Edu 2
StartUp Choice

Cum reușim acest lucru încă de la început?

Gandeste ca un antreprenor: Angajează specialiști care să te ajute!

Imagineaza-ti ca ai lângă tine o echipă de specialiști, consultanți care te ajută să preîntâmpini probleme, care îți dau un sfat pertinent, care te îndrumă spre calea corectă, și, mai important, au grijă ca motivația și entuziasmul să nu scadă în fața întârzierii rezultatelor.

#StartUPChoice 2019
Singurul program de coaching pentru antreprenori din judetul Bacau

Noi nu iti oferim Retete universale ci iti dam undita si te invatam sa pescuiesti

Lucram cu tine si pentru tine, având grijă să depășești problemele de la început de drum, fără a te încărca cu informații care nu îți sunt utile și care îți consumă timpul și productivitatea.

Vezi: Programa de pregatire – coaching pe care o vei parcurge

Cum functioneaza #StartUP Choice

2 tipuri de program:

 • StartUP Choice Basic
 • StartUP Choice Advance

In functie de stadiul la care te regasesti si nevoile pe care le ai ca antreprenor

Ce presupune StartUP Choice

 • Un set de 8/10 întâlniri face-to-face pe parcursul a 2 / 3 luni (în fiecare vineri, de la orele 15.00 – 20.00), in functie de programul ales
 • 8 teme/subiecte utile pentru un tânăr întreprinzător
 • Un grup de experți locali în: antreprenoriat, contabilitate, fiscalitate, managementul resurselor umane și legislația muncii, contracte comerciale, marketing și strategii de promovare, public speaking și networking
 • Grupe de 10 tineri antreprenori care își vor împărtăși entuziasmul și experiențele la început de drum
 • Cunoștințele/ temele/ subiectele sunt adaptate pentru afacerea fiecărui participant la program (nu vă vorbim din cărți, nu vă spunem despre alții, ci despre cum puteți voi să construiți o afacere de succes)
 • Provocări lansate de la o sesiune la alta (concursuri și jocuri lansate pentru participanți ca ”temă pentru acasă”)
 • Linie verde cu specialiștii din program și după finalizarea sesiunilor de coaching (vor răspunde la întrebările voastre ori de cate ori aveți nevoie, pentru 1 an de la finalizarea participării)
 • Follow-up

Cui se adreseaza

 • Persoanelor care vor să inițieze o afacere și / sau să-și dezvolte abilitatea de a pune în practică idei de afaceri stabile;
 • Celor care au nevoie de certificare în vederea diferitelor finanțări europene sau naționale;
 • Celor care vor să cunoască modul de organizare a timpului și activităților din cadrul firmei;
 • Celor care vor să elaboreze un plan de afacere;
 • Celor care vor să identifice nevoile pe piața afacerilor, sa-si cunoască clienții și care este comportamentul lor de cumpărare;
 • Celor care vor să cunoască legislația specifică mediului de afaceri și să evite erorile consumatoare de timp și bani (amenzi, sancțiuni etc)
 • Celor care vor să dezvolte comunicarea cu asociații, partenerii de afaceri și angajații.
 • Celor care vor să construiască o afacere solidă, aducătoare de profit nu consumatoare de timp și energie

5 motive pentru a participa la acest program de coaching

Pentru că vrei să fii propriul tău stăpân
Pentru că vrei o carieră de antreprenor
Pentru că ai o idee și vrei să o pui în practică
Pentru că vrei să eviți greșelile pe care le fac startup-urile la început de drum
Pentru că vrei să obții experiență nu din greșeli ci de la specialiști

Ce vei obtine?

Încredere în tine, în ideea, visul și afacerea ta
Sfaturi și informații necesare pentru un tânăr antreprenor
Competențe și abilități practice
Energie pentru a depăși obstacolele
Prieteni, colaboratori care vor împărtăși cu tine entuziasmul începutului
Mentori care te vor însoți în primele 6 luni de activitate

Dacă ai un vis și vrei să știi cum sa-l pui în practică, dacă vrei să te informezi cum poți să-ți construiești o afacere fără să te lovești de riscurile birocrației, a greșelilor uzuale și să pierzi start-ul, dacă îți propui să urmezi acest drum, înscrie-te la Programul Basic

Dacă ai început afacerea și îți consumi timpul și banii în birocrație, fiscalitate, dacă rezultatele întârzie să apară, clienții nu cumpără, colaboratorii nu au încredere în tine, orice rezultat vine cu eforturi considerabile, dacă simți că-ți pierzi energia, entuziasmul și dorința de a-ți urma visul, participă la Programul Advanced.

Fără nici o obligație din partea ta, contacteaza-ne pentru a discuta ce așteptări ai de la programul de coaching și a stabili dacă acest program se pliază pe nevoile tale.

Decizia de a investi în viitorul tău îți aparține și o poți lua după prima întâlnire cu echipa Academiei InovExpert Bacău.

Înscrie-te la prezentarea gratuită a programului #StartUpChoice.

SIGN IN

Forgot Password