fbpx

StartUp Nation se va lansa în primul trimestru 2020!

Home/Noutati/StartUp Nation se va lansa în primul trimestru 2020!

 

Noutăți cu privire la Programul StartUp Nation. Ediția a 3-a va fi lansată în primul trimestru 2020.

Ministerul pentru Mediul de Afaceri pregătește ediția cu numărul trei a programului StartupNation. Firmele nou înființate vor avea ocazia să obțină fonduri nerambursabile de maximum 200.000 de lei fiecare, noua sesiune de înscriere urmând să se demareze în primele 3 luni ale anului 2020, a informat, marți, Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri.

Cel mai probabil, ediția a III-a a Start-up Nation va fi lansată anul viitor, în primul trimestru. În bugetul alocat ministerului, în acest moment, nu se regăsesc creditele de angajament necesare acestei inițiative în 2019 și nici aplicație informatică de înscriere funcțională, din aceste motive neexistând posibilitatea de a deschide în acest an o nouă sesiune. Alocarea de credite de angajament necesare lansării unei noi sesiuni Start-up Nation se va face prin viitoarea Lege a bugetului de stat, a precizat Ministerul Economiei.


Totodată, vor apărea modificări și pentru  criteriile de evaluare a planurilor de afaceri, stabilite în urma unor consultări între Ministerul Economiei și antreprenori.

Va urma o perioadă de ample consultări publice, la nivel național, cu reprezentați ai mediului de afaceri, cu firmele de consultanță, cu întreprinzătorii dornici să beneficieze de ajutorul oferit de stat. Vom modifica criteriile de evaluare, astfel încât să se pună accent pe inovare, tehnologii noi, performanţă antreprenorială, sustenabilitate a afacerii”


Așadar, dacă ai o viziune de afacere bine conturată și vrei să obții finanțare nerabursabilă în valoare de 200.000 lei pentru firma ta la început de drum, acum este mult mai simplu.

Participă la StartUpNation Training, un program de instruire personalizat, care te va învăța cum să îți scrii singur planul de afaceri pentru StartUp NATION, fără comision de 12.000 lei pentru consultant.

Pentru mai multe detalii despre program, citește articolul 

Startup Nation Training

Leave a Comment

SIGN IN

Forgot Password