fbpx

Workshop-uri GRATUITE! Bursa Locurilor de muncă pentru tinerii absolvenți

Home/Fără categorie/Workshop-uri GRATUITE! Bursa Locurilor de muncă pentru tinerii absolvenți

Tinerii în căutarea unor noi oportunități de angajare sau antreprenorii și viitorii antreprenori interesați de obținerea unei finanțări prin Programul Start-up Nation pot participa la 3 workshop-uri gratuite organizate de Academia InovExpertEDU Bacău și Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bacău, cu ocazia evenimentului „Bursa locurilor de muncă pentru tineri absolvenți”


📍 Mun. Bacău, str. Pictor Theodor Aman, nr. 94C

(clădirea SIF Moldova), parter, sala Ioan Măric


PARTICIPARE GRATUITĂ!

La ora 13:00 vor avea loc 2 Workshop-uri cu informații utile pentru tineri absolvenți, dar nu numai. În primul workshop, ”7 tehnici pentru un interviu de angajare de succes”, vor fi prezentate sfaturi privind elaborarea unui CV, metode de căutare a unui loc de muncă și modalități de prezentare la interviul de angajare.
În cel de-al doilea work shop ”Start antreprenoriat” va fi surprinsă o analiză succintă a unei afaceri la început de drum, de la costurile inițiale la oportunitățile de finanțare disponibile. Sunt invitați tinerii interesați de de o carieră în antreprenoriat.
La ora ⏰ 13:30 va avea loc workshop-ul ”STARTupChoice”, unde vor fi prezentate informații utile despre noua lansare a programului StartUP Nation. Specialiștii InovExpertEdu vor prezenta tinerilor care doresc să-și deschidă o afacere, detalii despre cum pot obține o finanțare nerambursabilă de până la 200.000 lei pentru dezvoltarea unei afaceri.

Așadar, dacă ai o viziune de afacere bine conturată și vrei să obții finanțare nerabursabilă în valoare de 200.000 lei pentru firma ta la început de drum, acum este mult mai simplu.


Start-up Nation acordă o finanțare nerambursabilă de până la 200.000 de lei pentru IMM-uri înființate după 30 ianuarie 2017, în principal pentru achiziționarea de echipamente tehnologice necesare / autovehicule / mobilier, plata salariilor și a unor cheltuieli administrative (chirie spațiu, contabil, utilități), crearea unui website și activități de promovare a firmei.

Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați!
LIDERI ÎN EDUCAȚIE

Contact:
Tel/Fax:     0334.101.191 / 0234.570.777
Email:       inovexpertedu@gmail.com

           Anca-Maria MACSIM, mobil 0756.217.768
Mădălina VLAD, mobil   0749.596.585

Leave a Comment

SIGN IN

Forgot Password